Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX]
semestr zimowy 2012/2013
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 3
Przedmiot: | Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX] |
Zajęcia: |
semestr zimowy 2012/2013 [12/13Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 12:30
sala 0.135 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 15 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Karolina Malecka, Magdalena Michalczyk |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.