Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:15 - 19:15,
sala 1.71 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:15 - 18:15, sala 1.71 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:00 - 16:00, sala 1.71 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:00 - 19:00, sala 1.71 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 17:30, sala 1.71 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 14:15, sala 1.71 |
Lesław Juszczak | 14/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.