Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2021/2022

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 24
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:15 - 19:15, sala 1.71
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:15 - 18:15, sala 1.71
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:00 - 16:00, sala 1.71
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:00 - 19:00, sala 1.71
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 17:30, sala 1.71
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 14:15, sala 1.71
Lesław Juszczak 14/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)