Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 14:15,
sala zdalne jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:00 - 21:00, sala 0.135 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, sala 0.135 jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 7:00 - 10:00, sala 0.135 |
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek | 8/ |
|
2 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 14:15,
sala zdalne wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, sala 0.136 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 10:00, sala 0.136 |
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek | 9/ |
|
3 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 17:30,
sala zdalne jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:00 - 18:00, sala 0.135 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 10:00, sala 0.135 jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:00 - 13:00, sala 0.135 |
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek | 9/ |
|
4 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 17:30,
sala zdalne jednokrotnie, wtorek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 7:00 - 10:00, sala 0.136 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, sala 0.136 |
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek | 10/ |
|
5 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:00,
sala zdalne wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00, sala 0.135 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00, sala 0.135 |
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.