Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 14:15, sala zdalne
jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:00 - 21:00, sala 0.135
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, sala 0.135
jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 7:00 - 10:00, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 8/ szczegóły
2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 14:15, sala zdalne
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, sala 0.136
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 10:00, sala 0.136
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 9/ szczegóły
3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 17:30, sala zdalne
jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:00 - 18:00, sala 0.135
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 10:00, sala 0.135
jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:00 - 13:00, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 9/ szczegóły
4 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 17:30, sala zdalne
jednokrotnie, wtorek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 7:00 - 10:00, sala 0.136
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, sala 0.136
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 10/ szczegóły
5 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:00, sala zdalne
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00, sala 0.135
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 10/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)