Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 18:00,
sala 0.108 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 13:00, sala zdalne |
Marzena Zając | 10/ |
|
2 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 17:30,
sala 0.108 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 13:00, sala zdalne |
Marzena Zając | 10/ |
|
3 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 9:45,
sala zdalne wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:15 - 18:15, sala 0.108 |
Maria Walczycka | 9/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.