Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45,
sala 0.135 |
Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek | 9/ |
|
2 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45,
sala 0.135 |
Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek | 9/ |
|
3 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45,
sala 0.135 |
Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek | 7/ |
|
4 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45,
sala 0.136 |
Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek | 9/ |
|
5 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45,
sala 0.136 |
Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek | 8/ |
|
6 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45,
sala 0.135 |
Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek | 7/ |
|
7 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45,
sala 0.137 |
Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek | 9/ |
|
8 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45,
sala 0.136 |
Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek | 7/ |
|
9 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45,
sala 0.136 |
Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek | 6/ |
|
10 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45,
sala 0.135 |
Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek | 8/ |
|
11 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45,
sala 0.137 |
Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.