Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2018/2019

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 60
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 każda środa, 11:45 - 14:45, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 13/ szczegóły
2 każda środa, 11:45 - 14:45, sala 0.136
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 16/ szczegóły
3 każdy wtorek, 11:30 - 14:30, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 11/ szczegóły
4 każdy wtorek, 11:30 - 14:30, sala 0.136
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 16/ szczegóły
5 każda środa, 15:00 - 18:00, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 13/ szczegóły
6 każda środa, 15:00 - 18:00, sala 0.136
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 15/ szczegóły
7 każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 15/ szczegóły
8 każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45, sala 0.136
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 13/ szczegóły
9 każdy wtorek, 8:15 - 11:15, sala 0.135
Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek 0/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.