Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.5s.ZBJZ.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2018/2019
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 7:45 - 10:00,
sala 1.41 |
Agnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak | 12/ |
|
2 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 14:45,
sala 1.41 |
Monika Wszołek, Michał Stojak | 16/ |
|
3 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 18:00 - 20:15,
sala 1.41 |
Monika Wszołek, Michał Stojak | 14/ |
|
4 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 18:30 - 20:45,
sala 1.41 |
Monika Wszołek, Michał Stojak | 11/ |
|
5 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 18:30 - 20:45,
sala 1.41 |
Agnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak | 16/ |
|
6 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 20:00,
sala 1.41 |
Monika Wszołek, Michał Stojak | 16/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.