Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2018/2019
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy czwartek, 16:30 - 19:30,
sala 1.138 |
Weronika Piechowicz | 7/ |
|
2 |
każdy wtorek, 12:15 - 15:15,
sala 1.138 |
Monika Cioch-Skoneczny | 14/ |
|
3 |
każda środa, 14:00 - 17:00,
sala 1.138 |
Iwona Drożdż | 17/ |
|
4 |
każdy piątek, 15:30 - 18:30,
sala 1.138 |
Małgorzata Makarewicz | 11/ |
|
5 |
każdy czwartek, 18:00 - 21:00,
sala 0.138 |
Aleksandra Duda | 15/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.