Dziedzictwo historyczno-kulturowe Europy w produkcie tradycyjnym C.F.DTHK
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż - charakterystyka i znaczenie w żywności T.F3.ES13.SM.TTZTZ.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny I: Broń biologiczna i bioterroryzm T.F3.ES12.SM.TTZTF.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.F3.ES11.SM.TTZTC.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny I: Kształtowanie jakości produktów pochodzenia roślinnego T.F3.ES12.SM.TTZTO.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny I: Mięso i przetwory drobiowe T.F3.ES12.SM.TTZTM.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny I: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.F3.ES11.SM.TTZTL.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny I: Produkty i odpady spożywcze jako alternatywne, odnawialne surowce chemiczne T.F3.ES11.SM.TTZTI.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny I: Węglowodanowe i białkowe biopolimery w technologii żywności T.F3.ES14.SM.TTZTW.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny I: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES11.SM.TTZTA.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.F3.ES22.SM.TTZTF.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES21.SM.TTZTZ.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny II: Cechy jakościowe i przydatność technologiczna jaj T.F3.ES22.SM.TTZTM.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny II: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.F3.ES21.SM.TTZTA.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny II: Naturalne środki słodzące T.F3.ES21.SM.TTZTW.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny II: Produkcja lodów T.F3.ES21.SM.TTZTL.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny II: Surowce spożywcze w kosmetykach T.F3.ES21.SM.TTZTI.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny II: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F3.ES22.SM.TTZTO.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Elektyw specjalizacyjny II: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZTC.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Emisja i impostacja głosu C.F.EIG
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Kultura studencka-historia i współczesność C.F.KSHW
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTA.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTC.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTF.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTI.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTM.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTO.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTW.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTZ.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTL.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SM.TTZXX.T
|
16/17L - ...
|
NIE
|
Przedmiot z zakresu bezpieczeństwa państwa: Bezpieczeństwo narodowe T.3s.PZBP.SM.TTZXX.T
|
16/17L - 18/19Z
|
NIE
|
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 1: Komunikacja w zarządzaniu T.3s.PHS1.SM.TTZXX.R
|
18/19L - ...
|
NIE
|
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 2: Prawo i ekonomia w ochronie środowiska T.3s.PHS2.SM.TTZXX.R
|
18/19L - ...
|
NIE
|
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTI.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTF.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTW.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTZ.T
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|
Skalni-sztuka i tradycja góralska C.F.STG
|
14/15L - 14/15L
|
NIE
|