Kierunek studiów - technologia żywności
Programy realizujące ten kierunek studiów
Wydział Technologii Żywności
-
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07
Ten program niekoniecznie realizuje wybrany kierunek w ramach każdego ze swoich toków nauczania (szukaj tego kierunku w konkretnych etapach programu). -
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07
Ten program niekoniecznie realizuje wybrany kierunek w ramach każdego ze swoich toków nauczania (szukaj tego kierunku w konkretnych etapach programu). -
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXZ.NI.07
Ten program niekoniecznie realizuje wybrany kierunek w ramach każdego ze swoich toków nauczania (szukaj tego kierunku w konkretnych etapach programu). -
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXZ.SI.07
Ten program niekoniecznie realizuje wybrany kierunek w ramach każdego ze swoich toków nauczania (szukaj tego kierunku w konkretnych etapach programu). -
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXZ.SM.03
Ten program niekoniecznie realizuje wybrany kierunek w ramach każdego ze swoich toków nauczania (szukaj tego kierunku w konkretnych etapach programu).