Kierunek studiów - technologia żywności i żywienie człowieka
Programy realizujące ten kierunek studiów
Wydział Technologii Żywności
- Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree TTZYY.SM.03
- Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXZ.NI.07
- Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07
- Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXZ.NM.03
- Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXY.NM.03
- Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXZ.SI.07
- Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07
- Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXZ.SM.03
- Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03