Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia Drugi semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T | 16/17Z - ... | NIE |
Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX | 12/13L - 15/16L | NIE |
Nutrigenomika T.2s.NUTR.SM.TTZXX.T | 16/17Z - ... | NIE |
Nutrigenomika T.ZCZ.NUTRI.SM.TTZXX | 12/13L - 15/16L | NIE |
Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.SM.TTZXX.T | 16/17Z - ... | NIE |
Polityka wyżywienia ludności T.ZCZ.PWYZL.SM.TTZXX | 12/13L - 15/16L | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14Z - ... | n/d | 60.00 |