Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Drugi semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXY.SM.03)
  Etap: Drugi semestr, technologia żywności (TTZTX-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, technologia żywności
  Następne etapy: Trzeci semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z Wymagany do warunku
Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T 16/17Z - ... NIE
Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX 12/13L - 15/16L NIE
Nutrigenomika T.2s.NUTR.SM.TTZXX.T 16/17Z - ... NIE
Nutrigenomika T.ZCZ.NUTRI.SM.TTZXX 12/13L - 15/16L NIE
Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.SM.TTZXX.T 16/17Z - ... NIE
Polityka wyżywienia ludności T.ZCZ.PWYZL.SM.TTZXX 12/13L - 15/16L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 13/14Z - ... n/d 60.00