Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Informacje o programie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Główny tok nauczania
Pierwszy semestr, żywienie człowieka z dietetyką |
Drugi semestr, żywienie człowieka z dietetyką |
Trzeci semestr, żywienie człowieka z dietetyką Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.) Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.) Praca dypl. magisterska (mgr inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne |
Pozostałe toki nauczania
First semester, food technology |
Second semester, food technology |
Third semester, food technology Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.) Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.) Praca dypl. magisterska (mgr inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne |
Pierwszy semestr, technologia żywności |
Drugi semestr, technologia żywności |
Trzeci semestr, technologia żywności Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.) Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.) Praca dypl. magisterska (mgr inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne |