aktywny pracownik nieetatowy
|
Paweł Zych
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Prowadzone przedmioty
18/19L - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.2s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Moduł kierunkowy 3: Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.F6.MK31.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.2s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Moduł kierunkowy 3: Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.F6.MK31.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.2s.PAFB.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)