aktywny pracownik nieetatowy
|
prof. dr hab. inż.
Grażyna Jaworska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
07/08L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.SPO.DTO1O.NM.TTZTX
08/09L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.SPO.DTO1O.NM.TTZTX
08/09L - Elektyw 4: Żywność niekonwencjonalna T.SPO.9ZYWN.SI.TTZBX
08/09L - Elektyw XI: Produkcja olejów i tłuszczów stałych T.SPO.9TLU1.SI.TTZBX
08/09L - Elektyw XI: Technologia tłuszczów T.SPO.9TLU2.SI.TTZBX
08/09L - Elektyw kierunkowy I.Technologia tłuszczów jadalnych T.SPO.9TLUS.NI.TTZTX
08/09L - Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego T.SPO.PROJ3.SI.TTZTX
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.SPO.DOSAD.SM.TTZTO
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.SPO.DOSAD.SM.TTZTP
09/10L - Elektyw XI: Produkcja olejów i tłuszczów stałych T.SPO.9TLU1.SI.TTZBX
09/10L - Elektyw specjalizacyjny II: Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E21.SM.TTZTP
09/10L - Konwersatorium T.SPO.KON01.SM.TTZTP
09/10L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX
09/10L - Seminarium T.SPO.SEM01.SM.TTZTP
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP01.SM.TTZTP
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP
09/10L - Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego T.SPO.8PROJ.NI.TTZXX
09/10L - Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego T.SPO.8PROW.NI.TTZXX
10/11Z - Elektyw 4: Żywność funkcjonalna i wygodna T.SPO.9ZFWG.SI.TTZBX
10/11Z - Elektyw 4: Żywność niekonwencjonalna T.SPO.09ZN1.SI.TTZBX
10/11Z - Elektyw VI: Towaroznawcza ocena konserw i przetworów z owoców i warzyw T.SPO.09E02.SI.TTWTX
10/11Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX
10/11Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.SPO.09EK1.SM.TTZXX
10/11Z - Elektyw ogólny: Zafałszowanie produktów pochodzenia roślinnego T.SPO.09EO1.SI.TTZTX
10/11Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX
10/11Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.SI.TTZBX
10/11Z - Seminarium T.SPO.SEM02.SM.TTZTP
10/11Z - Seminarium T.SPO.SMINZ.SI.TTZXX
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna T.SPO.TSP13.SM.TTZTP
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.SPO.DOSAD.SM.TTZTP
10/11L - Elektyw XI: Produkcja olejów i tłuszczów stałych T.SPO.9TLU1.SI.TTZBX
10/11L - Konwersatorium T.SPO.KON01.SM.TTZTP
10/11L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX
10/11L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PTECH.SI.TTZTX
10/11L - Seminarium T.SPO.SEM01.SM.TTZTP
10/11L - Seminarium T.SPO.SEM03.SM.TTZTP
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP01.SM.TTZTP
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP
10/11L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo dietetycznych środków spożywczych T.SPO.09T36.SI.TTWTX
11/12Z - Elektyw 4: Żywność niekonwencjonalna T.SPO.9ZYWN.SI.TTZBX
11/12Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX
11/12Z - Elektyw ogólny 2: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09EO2.SI.TTWTX
11/12Z - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO02.SM.TTZTP
11/12Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX
11/12Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.SI.TTZBX
11/12Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.SPO.PPDIN.SI.TTZXX
11/12Z - Seminarium T.SPO.SEM02.SM.TTZTP
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna T.SPO.TSP13.SM.TTZTP
11/12Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T06.SI.TTWTX
11/12L - Elektyw XI: Produkcja olejów i tłuszczów stałych T.SPO.9TLU1.SI.TTZBX
11/12L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.NM.TTZXX
11/12L - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO01.SM.TTZTP
11/12L - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO03.SM.TTZTP
11/12L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PTECH.SI.TTZTX
11/12L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.SPO.PRAC3.SM.TTZTP
11/12L - Seminarium T.SPO.SEM01.SM.TTZTP
11/12L - Seminarium T.SPO.SEM03.SM.TTZTP
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP01.SM.TTZTP
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP
11/12L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo dietetycznych środków spożywczych T.SPO.09T07.SI.TTWTX
12/13Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.SPO.DOSAD.SM.TTZTP
12/13Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX
12/13Z - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.MBEK1.NM.TTZTP
12/13Z - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO02.SM.TTZTP
12/13Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX
12/13Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.SI.TTZBX
12/13Z - Seminarium T.SPO.SEM02.SM.TTZTP
12/13Z - Seminarium I T.SPO.SEMO1.NM.TTZTP
12/13Z - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP11.NM.TTZTP
12/13Z - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP21.NM.TTZTP
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna T.SPO.TSP13.SM.TTZTP
12/13L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.SPO.DOSAN.NM.TTZTP
12/13L - Elektyw XI: Technologia tłuszczów T.SPO.09TTL.SI.TTZBX
12/13L - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.MBEK2.NM.TTZTP
12/13L - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO01.SM.TTZTP
12/13L - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO03.SM.TTZTP
12/13L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX
12/13L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.SPO.PRAC3.SM.TTZTP
12/13L - Seminarium T.SPO.SEM03.SM.TTZTP
12/13L - Seminarium II T.SPO.SEM02.NM.TTZTP
12/13L - Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna T.SPO.TSP031.NM.TZTP
12/13L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo dietetycznych środków spożywczych T.SPO.09T07.SI.TTWTX
13/14Z - Elektyw 4: Żywność funkcjonalna i wygodna T.SPO.9ZFWG.SI.TTZBX
13/14Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX
13/14Z - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.MBEK1.NM.TTZTP
13/14Z - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.MBEK3.NM.TTZTP
13/14Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX
13/14Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.SI.TTZBX
13/14Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.SPO.PRACM.NM.TTZTP
13/14Z - Seminarium I T.SPO.SEMO1.NM.TTZTP
13/14Z - Seminarium III T.SPO.SEM03.NM.TTZTP
13/14Z - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP11.NM.TTZTP
13/14L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.SPO.DOSAN.NM.TTZTP
13/14L - Elektyw XI: Technologia tłuszczów T.SPO.09TTL.SI.TTZBX
13/14L - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.MBEK2.NM.TTZTP
13/14L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX
13/14L - Seminarium II T.SPO.SEM02.NM.TTZTP
13/14L - Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna T.SPO.TSP031.NM.TZTP
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.SPO.DOSAD.SM.TTZTP
14/15Z - Elektyw 4: Żywność funkcjonalna i wygodna T.SPO.9ZFWG.SI.TTZBX
14/15Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny II: Glony w produkcji żywności T.SPO.09E23.NM.TTZTP
14/15Z - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.MBEK3.NM.TTZTP
14/15Z - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO02.SM.TTZTP
14/15Z - Projektowanie procesów technologicznych T.SPO.PPTEH.SI.TTZIX
14/15Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX
14/15Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.SI.TTZBX
14/15Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.SPO.PRACM.NM.TTZTP
14/15Z - Seminarium T.SPO.SEM02.SM.TTZTP
14/15Z - Seminarium III T.SPO.SEM03.NM.TTZTP
14/15Z - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.SPO.NMJ03.NM.TTZTP
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna T.SPO.TSP13.SM.TTZTP
14/15Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo dietetycznych środków spożywczych T.SPO.09T17.SI.TTWTX
14/15L - Elektyw XI: Produkcja olejów i tłuszczów stałych T.SPO.9TLU1.SI.TTZBX
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Glony w produkcji żywności T.SPO.09E13.SM.TTZTP
14/15L - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO03.SM.TTZTP
14/15L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX
14/15L - Seminarium T.SPO.SEM03.SM.TTZTP
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP01.SM.TTZTP
14/15L - Żywność funkcjonalna B.F4.ZFU.SI.BBTSX
15/16Z - Elektyw 4: Żywność funkcjonalna i wygodna T.SPO.9ZFWG.SI.TTZBX
15/16Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX
15/16Z - Projektowanie procesów technologicznych T.SPO.PPTEH.SI.TTZIX
15/16Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX
15/16Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.SI.TTZBX
Prowadzone przedmioty
07/08L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.SPO.DTO1O.NM.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
08/09L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.SPO.DTO1O.NM.TTZTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09L - Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego T.SPO.PROJ3.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2), Wykład (grupa 3)
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.SPO.DOSAD.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.SPO.DOSAD.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny II: Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E21.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP01.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw VI: Towaroznawcza ocena konserw i przetworów z owoców i warzyw T.SPO.09E02.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.SPO.09EK1.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw ogólny: Zafałszowanie produktów pochodzenia roślinnego T.SPO.09EO1.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna T.SPO.TSP13.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.SPO.DOSAD.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PTECH.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 8), Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP01.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo dietetycznych środków spożywczych T.SPO.09T07.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo dietetycznych środków spożywczych T.SPO.09T36.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
11/12Z - Elektyw 4: Żywność niekonwencjonalna T.SPO.9ZYWN.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw ogólny 2: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09EO2.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna T.SPO.TSP13.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T06.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP01.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo dietetycznych środków spożywczych T.SPO.09T07.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13Z - Elektyw 4: Żywność niekonwencjonalna T.SPO.9ZYWN.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP11.NM.TTZTP:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP21.NM.TTZTP:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna T.SPO.TSP13.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna T.SPO.TSP031.NM.TZTP:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo dietetycznych środków spożywczych T.SPO.09T07.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Elektyw 4: Żywność funkcjonalna i wygodna T.SPO.9ZFWG.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP11.NM.TTZTP:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP21.NM.TTZTP:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP01.SM.TTZTP:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna T.SPO.TSP031.NM.TZTP:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo dietetycznych środków spożywczych T.SPO.09T07.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15Z - Elektyw 4: Żywność funkcjonalna i wygodna T.SPO.9ZFWG.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny II: Glony w produkcji żywności T.SPO.09E23.NM.TTZTP:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna T.SPO.TSP13.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo dietetycznych środków spożywczych T.SPO.09T17.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Glony w produkcji żywności T.SPO.09E13.SM.TTZTP:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw 4: Żywność funkcjonalna i wygodna T.SPO.9ZFWG.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)