Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.F6.EL72.SI.TTDDX.T]
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.F6.EL72.SI.TTDDX.T] | ||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 11:00
sala 0.136 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 15:45 - 17:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | ||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||
Prowadzący: | Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.