Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności [T.7s.ZBJZ.SI.TTZCZ.T] Semestr zimowy 2023/2024

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
jednokrotnie11:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:30 - 13:45 Sala 1.41, budynek nr TZ
Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
niestandardowa częstotliwość11:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 11:45 - 14:00 Sala 1.41, budynek nr TZ

Wtorek

Piotr Gębczyński, Marek Sady
niestandardowa częstotliwość10:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 12:15 Sala 1.52, budynek nr TZ

Środa

Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
niestandardowa częstotliwość14:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 16:15 Sala 1.41, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)