Plan zajęć przedmiotu Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności [T.7s.ZBJZ.NI.TTZTZ.T] Semestr zimowy 2023/2024
- Semestr zimowy 2024/2025
- Semestr zimowy 2023/2024
- Semestr zimowy 2022/2023
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Sobota
Piotr Gębczyński, Marek Sady
jednokrotniePiotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
niestandardowa częstotliwośćPiotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
jednokrotniePiotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
niestandardowa częstotliwośćPiotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
jednokrotniePiotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
niestandardowa częstotliwośćPiotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
niestandardowa częstotliwośćPiotr Gębczyński, Marek Sady
jednokrotniePiotr Gębczyński, Marek Sady
jednokrotnieNiedziela
Piotr Gębczyński, Marek Sady
jednokrotniePiotr Gębczyński, Marek Sady
jednokrotnieWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności