Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T] Semestr letni 2019/2020
Ustawienia planu
Poniedziałek
Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
18:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy poniedziałek, 18:00 - 21:00
Sala 0.135, budynek nr TZ
Wtorek
Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
15:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każdy wtorek, 15:00 - 18:00
Sala 0.136, budynek nr TZ
Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
15:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy wtorek, 15:00 - 18:00
Sala 0.135, budynek nr TZ
Środa
Czwartek
Agnieszka Zawiślak
8:00
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 8:00 - 9:30
Sala 1.35, budynek nr TZ
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności