Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna III J: Technologia serów [T.2s.TSP3.SM.TTZJZ.T] Semestr zimowy 2020/2021

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Jacek Domagała
13:45 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 13:45 - 15:15

Środa

Czwartek

Agnieszka Pluta-Kubica
8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy czwartek, 8:00 - 11:00 Sala 0.105, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)