Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności [T.2s.NTPZ.NM.TTZXZ.T] Semestr letni 2021/2022

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Iwona Tesarowicz
niestandardowa częstotliwość13:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:15 Sala zdalne, budynek nr TZ
Iwona Tesarowicz
jednokrotnie13:15 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:15 - 16:45 Sala zdalne, budynek nr TZ
Iwona Tesarowicz
jednokrotnie13:30 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:30 - 16:45 Sala zdalne, budynek nr TZ
Iwona Tesarowicz
jednokrotnie14:00 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:00 - 17:15 Sala zdalne, budynek nr TZ

Sobota

Niedziela

Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00 Sala 0.135, budynek nr TZ
Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwość12:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:15 Sala 0.135, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)