Elektyw 1: Podstawy bioprocesów w przemyśle spożywczym T.F4.1EL1.SI.TTZIX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2017/2018
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy czwartek, 8:00 - 9:30,
sala 1.138 |
Małgorzata Makarewicz | 6/ |
|
2 |
każdy czwartek, 9:45 - 11:15,
sala 1.138 |
Małgorzata Makarewicz | 10/ |
|
3 |
każdy wtorek, 18:30 - 20:00,
sala 1.138 |
Małgorzata Makarewicz | 9/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.