Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 1: Podstawy bioprocesów w przemyśle spożywczym [T.F4.1EL1.SI.TTZIX.T] Semestr letni 2017/2018

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Tadeusz Tuszyński
13:15 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 13:15 - 14:45 Sala 1.104, budynek nr TZ
Małgorzata Makarewicz
18:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każdy wtorek, 18:30 - 20:00 Sala 1.138, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Małgorzata Makarewicz
8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy czwartek, 8:00 - 9:30 Sala 1.138, budynek nr TZ
Małgorzata Makarewicz
9:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy czwartek, 9:45 - 11:15 Sala 1.138, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)