Plan zajęć przedmiotu Elektyw 1: Podstawy bioprocesów w przemyśle spożywczym [T.F4.1EL1.SI.TTZIX.T] Semestr letni 2017/2018
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Tadeusz Tuszyński
13:15
Wykład, grupa 1
każdy wtorek, 13:15 - 14:45
Sala 1.104, budynek nr TZ
Małgorzata Makarewicz
18:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każdy wtorek, 18:30 - 20:00
Sala 1.138, budynek nr TZ
Środa
Czwartek
Małgorzata Makarewicz
8:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy czwartek, 8:00 - 9:30
Sala 1.138, budynek nr TZ
Małgorzata Makarewicz
9:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy czwartek, 9:45 - 11:15
Sala 1.138, budynek nr TZ
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności