Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Chemia R.1s.CHE.SI.ROSXX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2010/2011

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 każdy wtorek, 7:30 - 9:00, Wydział Technologii Żywności, sala 1.74
Karen Khachatryan, Anna Wisła-Świder 15/ szczegóły
2 każdy poniedziałek, 7:30 - 9:00, Wydział Technologii Żywności, sala 1.74
Karen Khachatryan, Anna Wisła-Świder 15/ szczegóły
3 każdy poniedziałek, 9:00 - 10:30, Wydział Technologii Żywności, sala 1.74
Karen Khachatryan, Anna Wisła-Świder 16/ szczegóły
4 każdy wtorek, 9:00 - 10:30, Wydział Technologii Żywności, sala 1.74
Karen Khachatryan, Anna Wisła-Świder 10/ szczegóły
5 każdy wtorek, 10:45 - 12:00, Wydział Technologii Żywności, sala 1.74
Elżbieta Polaczek-Piasecka, Anna Wisła-Świder 15/ szczegóły
6 każdy wtorek, 10:45 - 12:00, Wydział Technologii Żywności, sala 1.74
Elżbieta Polaczek-Piasecka, Anna Wisła-Świder 13/ szczegóły
7 każdy wtorek, 10:00 - 11:30, Wydział Technologii Żywności, sala 1.74
Andrzej Para, Elżbieta Polaczek-Piasecka 13/ szczegóły
8 każdy wtorek, 10:00 - 11:30, Wydział Technologii Żywności, sala 1.74
Andrzej Para, Elżbieta Polaczek-Piasecka 14/ szczegóły
9 każdy wtorek, 12:15 - 13:45, Wydział Technologii Żywności, sala 1.74
Andrzej Para, Elżbieta Polaczek-Piasecka 15/ szczegóły
10 każdy wtorek, 12:15 - 13:45, Wydział Technologii Żywności, sala 1.74
Andrzej Para, Elżbieta Polaczek-Piasecka 17/ szczegóły
11 (brak danych), (budynek nieznany), (sala nieznana)
Andrzej Danel, Ewa Drozdek, Oskar Michalski, Andrzej Para, Elżbieta Polaczek-Piasecka, Paweł Szlachcic 19/ szczegóły
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)