Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.1s.OMTZ.NM.TTZXZ.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 13:30,
sala 0.72 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 10:15, sala 1.104 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:00, sala 1.87 |
Joanna Kapusta-Duch | 17/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.