Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:45 - 17:45,
sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:00 - 17:00, sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:30 - 18:45, sala zdalne jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:45 - 14:45, sala zdalne |
Piotr Gębczyński, Monika Wszołek | 20/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.