Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZOX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15, sala zdalne
jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 10:15, sala 1.41
Agnieszka Pluta-Kubica, Małgorzata Tabaszewska 7/ szczegóły
2 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15, sala zdalne
jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 12:45, sala 1.41
Małgorzata Tabaszewska, Agnieszka Pluta-Kubica 6/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)