Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZOX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15,
sala zdalne jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 10:15, sala 1.41 |
Agnieszka Pluta-Kubica, Małgorzata Tabaszewska | 7/ |
|
2 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15,
sala zdalne jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 12:45, sala 1.41 |
Małgorzata Tabaszewska, Agnieszka Pluta-Kubica | 6/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.