Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:15 - 13:00,
sala 0.105 |
Magda Filipczak-Fiutak | 10/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:15 - 13:00,
sala 0.105 |
Magda Filipczak-Fiutak | 12/ |
|
3 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 20:15,
sala 0.105 |
Magda Filipczak-Fiutak | 13/ |
|
4 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 20:15,
sala 0.105 |
Magda Filipczak-Fiutak | 13/ |
|
5 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:45 - 11:30,
sala 0.105 |
Agnieszka Pluta-Kubica | 13/ |
|
6 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:45 - 11:30,
sala 0.105 |
Agnieszka Pluta-Kubica | 15/ |
|
7 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:00,
sala 0.105 |
Magda Filipczak-Fiutak | 16/ |
|
8 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:00,
sala 0.105 |
Magda Filipczak-Fiutak | 14/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.