Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Trzeci semestr, żywienie człowieka z dietetyką
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXY.SM.03) | |
Etap: | Trzeci semestr, żywienie człowieka z dietetyką (TTZZX-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: | (brak) | |
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: |
Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.) Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.) Praca dypl. magisterska (mgr inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14L - 16/17Z | n/d | 90.00 | |
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 16/17L - ... | n/d | 88.00 |