Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Trzeci semestr, żywienie człowieka z dietetyką

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXY.SM.03)
  Etap: Trzeci semestr, żywienie człowieka z dietetyką (TTZZX-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, żywienie człowieka z dietetyką
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
technologia żywności i żywienie człowieka żywienie człowieka z dietetyką
Certyfikaty: Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.)
Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.)
Praca dypl. magisterska (mgr inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19Z 18/19L 19/20L Wymagany do warunku
Dziedzictwo historyczno-kulturowe Europy w produkcie tradycyjnym C.F.DTHK 14/15L - 14/15L NIE
Elektyw specjalizacyjny I: Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa T.F3.ES12.SM.TTZCD.T 14/15L - 14/15L NIE
Elektyw specjalizacyjny I: Żywienie a zdrowie - przewlekłe choroby niezakaźne T.F3.ES14.SM.TTZCH.T 14/15L - 14/15L NIE
Elektyw specjalizacyjny I: Żywienie a zdrowie człowieka. T.F3.ES11.SM.TTZCG.T 14/15L - 14/15L NIE
Elektyw specjalizacyjny II: Edukacja żywieniowa T.F3.ES21.SM.TTZCG.T 14/15L - 14/15L NIE
Elektyw specjalizacyjny II: Hodowle komórkowe w badaniach żywieniowych T.F3.ES23.SM.TTZCD.T 14/15L - 14/15L NIE
Elektyw specjalizacyjny II: Leczenie żywieniowe w wybranych jednostkach chorobowych T.F3.ES23.SM.TTZCH.T 14/15L - 14/15L NIE
Emisja i impostacja głosu C.F.EIG 14/15L - 14/15L NIE
Kultura studencka-historia i współczesność C.F.KSHW 14/15L - 14/15L NIE
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZCD.T 14/15L - 14/15L NIE
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZCG.T 14/15L - 14/15L NIE
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZCH.T 14/15L - 14/15L NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SM.TTZXX.T 16/17L - ... NIE
Przedmiot z zakresu bezpieczeństwa państwa: Bezpieczeństwo narodowe T.3s.PZBP.SM.TTZXX.T 16/17L - 18/19Z NIE
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 1: Komunikacja w zarządzaniu T.3s.PHS1.SM.TTZXX.R 18/19L - ... NIE
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 2: Prawo i ekonomia w ochronie środowiska T.3s.PHS2.SM.TTZXX.R 18/19L - ... NIE
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCD.T 14/15L - 14/15L NIE
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCG.T 14/15L - 14/15L NIE
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCH.T 14/15L - 14/15L NIE
Skalni-sztuka i tradycja góralska C.F.STG 14/15L - 14/15L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 13/14L - 16/17Z n/d 90.00
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 16/17L - ... n/d 88.00