Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia Trzeci semestr, żywienie człowieka z dietetyką
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Dziedzictwo historyczno-kulturowe Europy w produkcie tradycyjnym C.F.DTHK | 14/15L - 14/15L | NIE |
Elektyw specjalizacyjny I: Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa T.F3.ES12.SM.TTZCD.T | 14/15L - 14/15L | NIE |
Elektyw specjalizacyjny I: Żywienie a zdrowie - przewlekłe choroby niezakaźne T.F3.ES14.SM.TTZCH.T | 14/15L - 14/15L | NIE |
Elektyw specjalizacyjny I: Żywienie a zdrowie człowieka. T.F3.ES11.SM.TTZCG.T | 14/15L - 14/15L | NIE |
Elektyw specjalizacyjny II: Edukacja żywieniowa T.F3.ES21.SM.TTZCG.T | 14/15L - 14/15L | NIE |
Elektyw specjalizacyjny II: Hodowle komórkowe w badaniach żywieniowych T.F3.ES23.SM.TTZCD.T | 14/15L - 14/15L | NIE |
Elektyw specjalizacyjny II: Leczenie żywieniowe w wybranych jednostkach chorobowych T.F3.ES23.SM.TTZCH.T | 14/15L - 14/15L | NIE |
Emisja i impostacja głosu C.F.EIG | 14/15L - 14/15L | NIE |
Kultura studencka-historia i współczesność C.F.KSHW | 14/15L - 14/15L | NIE |
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZCD.T | 14/15L - 14/15L | NIE |
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZCG.T | 14/15L - 14/15L | NIE |
Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZCH.T | 14/15L - 14/15L | NIE |
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SM.TTZXX.T | 16/17L - ... | NIE |
Przedmiot z zakresu bezpieczeństwa państwa: Bezpieczeństwo narodowe T.3s.PZBP.SM.TTZXX.T | 16/17L - 18/19Z | NIE |
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 1: Komunikacja w zarządzaniu T.3s.PHS1.SM.TTZXX.R | 18/19L - ... | NIE |
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 2: Prawo i ekonomia w ochronie środowiska T.3s.PHS2.SM.TTZXX.R | 18/19L - ... | NIE |
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCD.T | 14/15L - 14/15L | NIE |
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCG.T | 14/15L - 14/15L | NIE |
Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCH.T | 14/15L - 14/15L | NIE |
Skalni-sztuka i tradycja góralska C.F.STG | 14/15L - 14/15L | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14L - 16/17Z | n/d | 90.00 | |
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 16/17L - ... | n/d | 88.00 |