Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia Drugi semestr, żywienie człowieka z dietetyką

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXY.SM.03)
Etap: Drugi semestr, żywienie człowieka z dietetyką (TTZZX-2-SEM)
Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, żywienie człowieka z dietetyką
Następne etapy: Trzeci semestr, żywienie człowieka z dietetyką
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
technologia żywności i żywienie człowieka żywienie człowieka z dietetyką
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T 16/17Z - ... NIE
Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX 13/14Z - 15/16L NIE
Nutrigenomika T.2s.NUTR.SM.TTZXX.T 16/17Z - ... NIE
Nutrigenomika T.ZCZ.NUTRI.SM.TTZXX 13/14Z - 15/16L NIE
Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.SM.TTZXX.T 16/17Z - ... NIE
Polityka wyżywienia ludności T.ZCZ.PWYZL.SM.TTZXX 13/14Z - 15/16L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 13/14Z - ... n/d 60.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)