aktywny pracownik nieetatowy
|
Bohdan Achrem-Achremowicz
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
06/07Z - Technologia wyrobów tytoniowych T.KTW.9TWTY.NM.TTZTX
08/09Z - Elektyw 1 - Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZTX
08/09Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX
08/09Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykulów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZBX
08/09Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykulów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZCX
08/09Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX
08/09Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZBX
08/09Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZCX
09/10Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX
09/10Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9OPRA.SI.TTZCX
09/10L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ
10/11Z - Elektyw 1 - Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZTX
10/11Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX
10/11Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9OPRA.SI.TTZCX
10/11Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9ZTNP.SI.TTZBX
10/11Z - Elektyw kierunkowy I: Technologia wyrobów tytoniowych T.KTW.09EL6.SM.TTZXX
10/11Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.KTW.TSP03.SM.TTZTW
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTP
10/11Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo wyrobów tytoniowych T.KTW.09T11.SI.TTWTX
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ
11/12Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX
11/12Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX
11/12Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX
11/12Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.KTW.TSP03.SM.TTZTW
11/12Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo wyrobów tytoniowych T.KTW.09T01.SI.TTWTX
11/12Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ
12/13Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX
12/13Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX
12/13Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9OPRA.SI.TTZCX
12/13Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.KTW.TSP03.SM.TTZTW
12/13Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ
12/13L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo wyrobów tytoniowych T.KTW.09T01.SI.TTWTX
13/14Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX
13/14Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX
13/14Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX
13/14Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.KTW.TSP03.SM.TTZTW
13/14Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ
13/14L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo wyrobów tytoniowych T.KTW.09T01.SI.TTWTX
14/15Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX
14/15Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX
14/15Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX
14/15Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.KTW.TSP03.SM.TTZTW
14/15Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX
14/15L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo wyrobów tytoniowych T.KTW.09T01.SI.TTWTX
15/16Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX
15/16Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX
15/16Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.09OP2.SI.TTZBX
15/16Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.KTW.TSP03.SM.TTZTW
15/16Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX
15/16L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo wyrobów tytoniowych T.KTW.09T01.SI.TTWTX
16/17Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX
16/17Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykulów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZCX
16/17Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX
16/17Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX
16/17Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX
16/17Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX
17/18Z - Elektyw 1 - Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZTX
17/18Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F5.1EL1.SI.TTZCX.T
17/18Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX
18/19Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F5.1EL1.SI.TTZCX.T
18/19Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZTX.T
18/19Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.7s.ONPZ.NI.TTZTX.T
18/19Z - Zasady opracowania nowych produktów T.7s.ZONP.SI.TTWTX.T
Prowadzone przedmioty
09/10Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9OPRA.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw 1 - Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9OPRA.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy I: Technologia wyrobów tytoniowych T.KTW.09EL6.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.KTW.TSP03.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo wyrobów tytoniowych T.KTW.09T11.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.KTW.TSP03.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo wyrobów tytoniowych T.KTW.09T01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9OPRA.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.KTW.TSP03.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo wyrobów tytoniowych T.KTW.09T01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.KTW.TSP03.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo wyrobów tytoniowych T.KTW.09T01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.KTW.TSP03.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo wyrobów tytoniowych T.KTW.09T01.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.09OP2.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.KTW.TSP03.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo wyrobów tytoniowych T.KTW.09T01.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykulów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw 1 - Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F5.1EL1.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F5.1EL1.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)