Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.F7.EL72.NI.TTZTZ.T]
Semestr zimowy 2022/2023
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.F7.EL72.NI.TTZTZ.T] | ||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2022/2023 [22/23Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 20:00
sala 0.135 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||
Liczba osób w grupie: | 13 | ||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||
Prowadzący: | Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.