Elektyw specjalizacyjny 1 C: Żywienie a zdrowie człowieka [T.F3.ES11.SM.TTZCZ.T]
Semestr letni 2022/2023
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Elektyw specjalizacyjny 1 C: Żywienie a zdrowie człowieka [T.F3.ES11.SM.TTZCZ.T] | ||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2022/2023 [22/23L]
(w trakcie)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 13:45
sala 0.111 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 11 | ||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||
Prowadzący: | Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.