Zasady i organizacja żywienia zbiorowego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDZ.T
Semestr letni 2021/2022
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Zasady i organizacja żywienia zbiorowego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDZ.T | |||||||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2021/2022 (21/22L)
(w trakcie)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||
![]() |
Termin i miejsce: |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 16:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 44 | |||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||||
Prowadzący: | Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.