Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa [T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T]
Semestr zimowy 2017/2018
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa [T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2017/2018 [17/18Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 24 |
Limit miejsc: | 24 |
Zaliczenie: | Zaliczenie |
Prowadzący: | Małgorzata Makarewicz, Paweł Satora |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.