Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T
Plan zajęć - Semestr letni 2019/2020

Wybrany podział planu:    
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2019-05-27 - 2019-06-02  później
Ustawienia planu:wróć do zwykłej wersji planu 
Obrazek został powiększony celem uzyskania lepszej jakości druku. Kliknij teraz obrazek drukarki na pasku swojej przeglądarki, aby wydrukować stronę. Jeśli nie możesz znaleźć obrazka z drukarką, to wciśnij Ctrl+P, aby przejść do okna drukowania.

Jeśli wydruk wygląda źle, spróbuj wydrukować wersję HTML
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.1.0-2 (2023-01-24)