Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych [T.F6.EL52.SI.TJBJY.T] Semestr letni 2018/2019

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.135), Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
9:00
9:45, gr.1
Wykład (0.91), Grzegorz Fiutak, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk
10:00
11:00
12:0012:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.135), Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
13:00
14:00
15:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-7 (2024-02-19)