Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 1: Podstawy bioprocesów w przemyśle spożywczym [T.F4.1EL1.SI.TTZOX.T] Semestr letni 2019/2020

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Małgorzata Makarewicz
13:30 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 13:30 - 15:00 Sala 1.104, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Piątek

Małgorzata Makarewicz
13:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy piątek, 13:45 - 15:15 Sala 1.138, budynek nr TZ
Małgorzata Makarewicz
15:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy piątek, 15:30 - 17:00 Sala 1.138, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)