Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw [T.6s.PTPP.SI.TTDDX.T] Semestr letni 2017/2018

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Adam Florkiewicz
8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy poniedziałek, 8:00 - 9:30 Sala 1.82, budynek nr TZ
Adam Florkiewicz
9:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy poniedziałek, 9:45 - 11:15 Sala 1.82, budynek nr TZ
Agnieszka Filipiak-Florkiewicz
niestandardowa częstotliwość11:30 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 13:45 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Adam Florkiewicz
13:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każdy czwartek, 13:15 - 14:45 Sala 1.87, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)