Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna II G: Właściwości mechaniczne i teksturalne surowców i produktów spożywczych [T.1s.TSP2.SM.TTZGZ.T] Semestr letni 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Joanna Kruk
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30 Sala 0.141, budynek nr TZ

Środa

Joanna Kruk
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30 Sala 0.141, budynek nr TZ

Czwartek

Joanna Kruk
niestandardowa częstotliwość12:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:45 - 17:15 Sala 0.141, budynek nr TZ
Paweł Ptaszek
niestandardowa częstotliwość13:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 15:15 Sala zdalne, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)