Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna I N: Mikrobiologia przemysłów fermentacyjnych [T.1s.TSP1.SM.TTZNZ.T] Semestr letni 2020/2021

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Małgorzata Makarewicz
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45 Sala 1.138, budynek nr TZ
Paweł Satora
niestandardowa częstotliwość10:30 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45 Sala zdalne, budynek nr TZ
Małgorzata Makarewicz
niestandardowa częstotliwość13:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00 Sala zdalne, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Małgorzata Makarewicz
niestandardowa częstotliwość11:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 15:15 Sala 1.138, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)