Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2017/2018
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy poniedziałek, 8:00 - 9:30,
sala 1.82 |
Adam Florkiewicz | 9/ |
|
2 |
każdy poniedziałek, 9:45 - 11:15,
sala 1.82 |
Adam Florkiewicz | 14/ |
|
3 |
każdy czwartek, 13:15 - 14:45,
sala 1.87 |
Adam Florkiewicz | 14/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.