Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX
Ćwiczenia projektowe (CWP)
Semestr zimowy 2017/2018
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 17:15,
sala 1.41 |
Agnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak, Piotr Gębczyński | 13/ |
|
2 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:15 - 12:30,
sala 1.41 |
Agnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak | 13/ |
|
3 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 14:45,
sala 1.41 |
Agnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak | 12/ |
|
4 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15,
sala 1.46 |
Agnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak | 15/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.