Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.09EK2.SI.TTZDX
Ćwiczenia (CW)
semestr zimowy 2012/2013
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 16:00,
sala 0.105 |
Agnieszka Pluta-Kubica | 14/ |
|
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 16:00,
sala 0.105 |
Agnieszka Pluta-Kubica | 13/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.