Toksykologia żywności T.ZCZ.TOKSY.SI.TTZCX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2012/2013
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 11:00 - 13:15,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.102 |
Barbara Borczak | 16/ |
|
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 13:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.102 |
Renata Bieżanowska-Kopeć | 16/ |
|
3 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 15:30,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.102 |
Renata Bieżanowska-Kopeć | 17/ |
|
4 |
(brak danych),
(budynek nieznany),
(sala nieznana)
|
0/ |
|
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.