Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.NI.TTZTZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 9:00 - 12:00,
sala 1.138 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 13:30, sala 1.138 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:45 - 16:45, sala 1.138 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:00, sala 1.138 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 16:45, sala 1.138 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:15 - 19:15, sala 1.138 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:45 - 16:45, sala 1.138 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 13:30, sala 1.138 |
Małgorzata Makarewicz | 13/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.