Inżynieria procesowa T.6s.INPR.SI.TTZTZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 20:00,
sala 0.142 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 20:00, sala 0.139 |
Urszula Goik | 12/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 15:15,
sala 0.139 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 15:15, sala 0.142 |
Urszula Goik | 13/ |
|
3 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:30 - 17:45,
sala 0.142 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:30 - 17:45, sala 0.139 |
Urszula Goik | 13/ |
|
4 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 18:00 - 20:15,
sala 0.139 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 18:00 - 20:15, sala 0.142 |
Urszula Goik | 10/ |
|
5 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15,
sala 0.142 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15, sala 0.139 |
Urszula Goik | 11/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.