Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 14:45,
sala 0.135 |
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk | 14/ |
|
2 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 18:15,
sala 0.135 |
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk | 12/ |
|
3 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 18:15,
sala 0.136 |
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk | 13/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.