Toksykologia żywności T.3s.TOZY.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2018/2019
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:30,
sala 1.102 |
Joanna Kapusta-Duch | 16/ |
|
2 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 13:15,
sala 1.102 |
Joanna Kapusta-Duch | 13/ |
|
3 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 19:30,
sala 1.102 |
Ewelina Piasna-Słupecka, Dominik Domagała | 15/ |
|
4 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 18:00 - 20:30,
sala 1.101 |
Ewelina Piasna-Słupecka, Dominik Domagała | 13/ |
|
5 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 9:30 - 12:00,
sala 1.101 |
Jerzy Pałasiński | 15/ |
|
6 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 18:30 - 21:00,
sala 1.102 |
Ewelina Piasna-Słupecka, Dominik Domagała | 1/ |
|
7 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 9:30,
sala 1.101 |
Jerzy Pałasiński | 14/ |
|
8 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 18:30 - 21:00,
sala 1.101 |
Ewelina Piasna-Słupecka, Dominik Domagała | 15/ |
|
9 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 18:30 - 21:00,
sala 1.101 |
Mariola Drozdowska | 14/ |
|
10 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 18:30,
sala 1.102 |
Ewelina Piasna-Słupecka, Dominik Domagała | 8/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.