Toksykologia żywności T.5s.TOZY.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2018/2019
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 16:00,
sala 1.102 |
Dominik Domagała, Ewelina Piasna-Słupecka | 15/ |
|
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:30,
sala 1.102 |
Jerzy Pałasiński | 17/ |
|
3 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 15:45,
sala 1.102 |
Joanna Kapusta-Duch | 14/ |
|
4 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 13:15,
sala 1.102 |
Jerzy Pałasiński | 11/ |
|
5 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:30,
sala 1.102 |
Dominik Domagała, Ewelina Piasna-Słupecka | 15/ |
|
6 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 13:15,
sala 1.102 |
Dominik Domagała, Ewelina Piasna-Słupecka | 15/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.